Unika Rabattkoder på Leksaker

leksaker, nintendo, nöje, spelbutiker, tvspel

använd Wii kontroller till din Nintendo switch

Så Använder du dina wii  kontroller till ditt Nintendo Switch.

nintendo switchSå använder du Wii kontroller till din Nintendo switch .

Det är företaget 8Bitdo som tagit fram en liten USB-adapter som har stöd för att koppla Dual Shock 3, Dual Shock 4, Wii remote samt Wii U Pro Controller till ett Nintendo Switch.

Adaptern ska även fungera med Windows, Mac, Android TV och Raspberry Pi om man skulle känna för att koppla sina Nintendo- eller Sony-handkontroller till någon av dessa plattformar.

Adaptern finns att köpa hos dom flesta spelbutikerna online , vi rekommenderar 

Spelbutiken.se  ,  Discshop.se   , Cdon.se   eller Webhallen.se

Handkontroller till Nintendo switch

Handkontroller till Nintendo switchNintendo och flera andra företag som 8bitdo och retrobit tillverkar både retro kontroller och nya handkontroller till switch ,  Så oavsett om ni letar efter en Nintendo Switch kontroll, Nintendo 64 kontroll, Wii kontroll eller en kontroll till det klassiska Nintendo 8 bit så finns det ett stort urval till nintendo switch.

Vi rekommenderar dessa butiker för er som gillar Tvspel , merch och Gaming prylar som Funko Pops , Leksaker , spel och mycket mer .

 

Vad är Skillnaden på Switch Lite och vanliga Switch ?

Nintendo Switch Lite är en mindre variant av Nintendo switch.

Nintendo Switch Lite är helt fokuserad på den bärbara funktionen, så de löstagbara handkontrollerna är numera fastmonterade och du kan heller inte ansluta den till en TV.

Hela konsolen är samtidigt mindre än vanliga Nintendo Switch, mycket eftersom skärmen är lite mindre. Hårdvaran på insidan är däremot densamma.

Det går att spela alla spel som finns till Nintendo Switch som stöder ”Handheld Mode”, alltså det bärbara läget för Nintendo Switch. De allra flesta spel har stöd för detta och det handlar inte om att Nintendo Switch Lite är klenare än sin äldre bror, utan att vissa spel kräver att du tar loss handkontrollerna från konsolen.

Switch Lite är en avskalad variant av Switch med fasta kontroller på sidorna, mindre skärm och inget stöd för anslutning till en TV. Vad du får är en billigare konsol som endast är till för att hållas i händerna.

Switch Lite är cirka tusenlappen billigare jämfört med vanliga Switch.

om du tänker spela på din TV så faller Switch Lite bort direkt. Modellen har nämligen inte stöd för dockan som Switch använder för TV-anslutning.

 

Relaterade sidor :

 

 

 

Please follow and like us:
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial