Unika Rabattkoder på Leksaker

leksaker, nintendo, nöje, spelbutiker, tvspel

amiibo figurer

Amiibo Figurer

Amiibo FigurerAmiibo Figurer är interaktiva figurer som har förmåga att kommunicera med specialdesignade spel med amiibo kompatibilitet till flera Nintendo Switch,  Wii U- och Nintendo 3DS-spel.

Om du använder en amiibo Figur när du spelar ett kompatibelt spel kommer du att upptäcka överraskande nya möjligheter och funktioner.

amiibo kan ha flera olika effekter beroende på vilket spel du spelar: du kan låsa upp nya spellägen, vapen eller kläder eller till och med boosta din amiibos förmågor och göra den till en perfekt partner – eller en formidabel motståndare.

Så Aktiverar du din amiibo figur :

På Nintendo Switch :

Placera en amiibo på styrspaken på höger Joy-Con eller i mitten på Nintendo Switch Pro Controller.

På Wii U :

För att använda en amiibo med Wii U placerar du den på den utmärkta NFC-ytan på Wii U GamePad.

På New Nintendo 2DS XL, New Nintendo 3DS och New Nintendo 3DS XL :

För att använda en amiibo med din New Nintendo 2DS XL, New Nintendo 3DS och New Nintendo 3DS XL placerar du den i mitten på den undre skärmen.

 Visste du att i vissa spel kan du utveckla dina amiibos förmågor genom att spela, vilket ger dig möjlighet att skapa en personlig amiibo just för dig.

 

Amiibo på Cdon

Cdon amiiboSedan cdon startade sin näthandel år 1999 har de jobbat för att erbjuda sina kunder förmånliga priser.

På cdon.com kan du hitta flera olika amiibo spel och leksaker till  förmånliga priser .

 

 

Amiibo figurer på Discshop

Amiibo figurer på DiscshopDiscshop är Sveriges ledande online-butik för film och spel och säljer mer än 1 miljon produkter om året.

På discshop hittar du flera olika amiibo figurer till bra priser.

målsättningen är att vara Sveriges bästa butik för film och spel genom att tillhandahålla ett brett sortiment, och snabba leveranser.

 

Amiibo figurer på Webhallen

webhallen amiibo figurerWebhallen Sverige AB som koncept grundades 1999 i en liten lägenhet i centrala Stockholm och har på kort tid vuxit till att idag vara en av Sveriges ledande återförsäljare inom hårdvara, hemelektronik, gadgets som amiibo och funko pop figurer ,  spel och film.

Framgångskonceptet har hela tiden varit att ständigt expandera och tänka stort, samtidigt som webhallen håller ett stadigt tag om sina rötter som hårdvaru- och spelentusiaster.

 

Relaterade sidor :

 

 

 

Please follow and like us:
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial