Unika Rabattkoder på Leksaker

black friday

Black Friday 2019

 

Black Friday 2018

Black Friday 2019 infaller alltid den fjärde fredagen i november .

2019 innebär det att black friday infaller den 29 november och Cyber Monday den 2 december. Många konsumenter börjar spara pengar för denna enorma rea redan i oktober, inte minst för att beta av julklappshandeln i god tid och till riktigt bra priser.

Black friday är USA:s viktigaste rea- och shopping dag. Det börjar dagen efter en annan urgammal amerikansk tradition, Thanksgiving.

Dagen beskrivs ofta som den galnaste shoppinghelgen på hela året och är en högtid för både människor och affärer som passar på att börja med julhandeln på riktigt.

 

 

Här hemma är det främst Nätbutikerna som de senaste åren har dragit igång den svenska versionen av Black Friday / Black weekend .

Denna galna shopping Helg infaller iår väldigt lägligt , i samband med November Lönen , den lön som dom flesta av oss köper julklappar för.

Black friday 2019 Rabattkoder

Black Friday har blivit enormt i Sverige och inget pekar på att det ska minska i år – snarare tvärtom. Massvis av e-handlare kommer erbjuda dig riktigt bra deals med  rabattkoder .

Här har vi samlat speciella rabattkoder  för Black week och black friday 2019 shoppingen, mycket nöje.

Black week och black friday 2019
  • 24.se  firar Black friday med massor av prissänkta varor
  • Cdon.com –   Den 29:e november är det dags för Black Friday, årets största shoppingdag, och CDON.COM är redo att toppa förra årets succé. I år kan du förvänta dig rafflande erbjudanden och grymma priser på tusentals produkter från hundratals säljare och leverantörer. Skäm bort dig själv eller shoppar julklappar till vänner och familj.
  • Coolstuff.se  firar BLACK FRIDAY med 20-90% på Rekordmånga saker som Tv-spel , Teknik , Maskerad kläder , Lek o spel o mycket mer .
  • Spelbutiken.se – Firar Black weekend med kampanjer på Tvspel  och massor av speltillbehör .

 

 

 

Black week och Black Friday 2019

Under de timmar som Black Friday -kampanjerna och dom generösa erbjudandena varar, så stiger sökningarna och trafiken till nätbutikerna på nästan 100 procent gentemot en vanlig dag.

Man brukar säga att Black Friday är startskottet för hela julhandeln i Europa Och Nordamerika.

I Sverige växer Black Friday  för varje år i takt med att allt fler butiker och konsumenter får upp ögonen för rean. Det är vanligt att butikerna börjar sin rea redan vid midnatt. Många butiker presenterar nya erbjudanden varje timme hela dygnet.

Cdon  gick verkligen all-in förra året , då dom sände live under hela dygnet.

Vare sig du letar efter tvspel ,  elektronik, böcker eller leksaker hittar du massor av REA-produkter under Black Friday .

Ett bra sätt att hålla koll på om att man får det bästa erbjudandet är att använda sig av en jämförelsesajt, som Prisjakt.se  Pricerunner eller liknande.

 

Andra stora Shoppingdagar att hålla koll på om du vill göra bra deals online är :

  • 11 November – Singles day  – Världens största shoppingdag .
  • 18 – 27 November – Black week
  • 29 November – Black Friday
  • 2 december– Cyber Monday
  • 26 December –  MellandagsRean börjar hos dom flesta Butikerna.

 

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial