Rabattkod Leksaker

Unika Rabattkoder på Leksaker

black friday

Black Friday 2018

 

Black Friday 2018

Black Friday infaller alltid den fjärde fredagen i november ,

2018 innebär det att black friday infaller den 23 november , black friday är USA:s viktigaste rea- och shoppingdag. Det börjar dagen efter en annan urgammal amerikansk tradition, Thanksgiving.

Dagen beskrivs ofta som den galnaste shoppinghelgen på hela året och är en högtid för både människor och affärer som passar på att börja med julhandeln på riktigt.

 

 

Här hemma är det främst Nätbutikerna som de senaste åren har dragit igång den svenska versionen av Black Friday / Black weekend .

Denna galna shopping Helg infaller iår väldigt lägligt , i samband med November Lönen , den lön som dom flesta av oss köper julklappar för.

Under de timmar som Black Friday -kampanjerna och dom generösa erbjudandena varar, så stiger sökningarna och trafiken till nätbutikerna på nästan 100 procent gentemot en vanlig dag.

Man brukar säga att Black Friday är startskottet för hela julhandeln i Europa Och Nordamerika.

I Sverige växer Black Friday  för varje år i takt med att allt fler butiker och konsumenter får upp ögonen för rean. Det är vanligt att butikerna börjar sin rea redan vid midnatt. Många butiker presenterar nya erbjudanden varje timme hela dygnet.

Cdon  gick verkligen all-in förra året , då dom sände live under hela dygnet.

Vare sig du letar efter tvspel ,  elektronik, böcker eller leksaker hittar du massor av REA-produkter under Black Friday.

Vi kommer självklart att hänga på och erbjuda massor av bra erbjudanden och billiga leksaker till våra trogna besökare.

 

 

 

Tema av Anders Norén

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial