Rabattkod Leksaker

Unika Rabattkoder på Leksaker

black friday

Black Friday 2018

 

Black Friday 2018

Black Friday infaller alltid den fjärde fredagen i november ,

2018 innebär det att black friday infaller den 23 november , black friday är USA:s viktigaste rea- och shopping dag. Det börjar dagen efter en annan urgammal amerikansk tradition, Thanksgiving.

Dagen beskrivs ofta som den galnaste shoppinghelgen på hela året och är en högtid för både människor och affärer som passar på att börja med julhandeln på riktigt.

 

 

Här hemma är det främst Nätbutikerna som de senaste åren har dragit igång den svenska versionen av Black Friday / Black weekend .

Denna galna shopping Helg infaller iår väldigt lägligt , i samband med November Lönen , den lön som dom flesta av oss köper julklappar för.

Black friday 2018 Rabattkoder

Black Friday har blivit enormt i Sverige och inget pekar på att det ska minska i år – snarare tvärtom. Massvis av e-handlare kommer erbjuda dig riktigt bra deals med  rabattkoder .

Här har vi samlat speciella rabattkoder  för Black week och black friday 2018 shoppingen, mycket nöje.

Black week och black friday 2018
 • 24.se  firar Black friday med massor av pris sänkta varor ända till cybermåndag 26/11
 • Cdon.com –   Den 23:e november är det dags för Black Friday, årets största shoppingdag, och CDON.COM är redo att toppa förra årets succé. I år kan du förvänta dig rafflande erbjudanden och grymma priser på tusentals produkter från hundratals säljare och leverantörer. Skäm bort dig själv eller shoppar julklappar till vänner och familj. Möjligheterna är lika omfångsrika som våra erbjudanden! Black Friday 2018 blir en dag du sent lär glömma.
 • Jotex.se  – 20 % på allt under Black Friday  shoppingen
 • Coolstuff.se  firar BLACK FRIDAY med 20-90% på Rekordmånga saker som Tv-spel , Teknik , Maskerad kläder , Lek o spel o mycket mer .
 • Cubus –   20 – 50 % på ALLT under Black Friday
 • Tretti.se – Black Friday börjar redan den 21/11 med upp till 50% rabatt på ALLT ,  24-25/11 –  är det  10 % rabatt på köp över 3000:- **Gäller inte “Alltid prisvärd”, redan nedsatta varor eller returvaror. T.o.m. 25/11/2018
 • Elgiganten.se firar Black Friday fredag den 23 november med massvis av riktigt bra erbjudanden online och i alla våra butiker. Du kommer att kunna hitta massvis med prissänka produkter och Black Friday erbjudanden oavsett om du är ute efter en ny dator, tv eller tvättmaskin.  stor prisfest utlovas och möjligheten att göra riktigt bra kap.
 • Mio firar Black week med upp till halva priset på massor av varor.
 • Ellos.se  dagliga erbjudanden under hela Black Week
 • Lekmer.se –  vi nöjer oss inte med årets största e-handelsdag Black Friday, vi gör Black Week! Här kommer du varje dag tom Cyber Monday den 26 november kunna hitta deals på leksaker, babyprodukter, kläder och inredning med upp till 70 %  rabatt! Vi hoppas att du ska vilja titta in hos oss minst en gång om dagen och kickstarta din julklappsshopping tillsammans med lekmer.
 • Kronans Apotek – Under hela Black Week erbjuder vi produkter till fantastiska priser!

Black week och Black Friday 2018

Under de timmar som Black Friday -kampanjerna och dom generösa erbjudandena varar, så stiger sökningarna och trafiken till nätbutikerna på nästan 100 procent gentemot en vanlig dag.

Man brukar säga att Black Friday är startskottet för hela julhandeln i Europa Och Nordamerika.

I Sverige växer Black Friday  för varje år i takt med att allt fler butiker och konsumenter får upp ögonen för rean. Det är vanligt att butikerna börjar sin rea redan vid midnatt. Många butiker presenterar nya erbjudanden varje timme hela dygnet.

Cdon  gick verkligen all-in förra året , då dom sände live under hela dygnet.

Vare sig du letar efter tvspel ,  elektronik, böcker eller leksaker hittar du massor av REA-produkter under Black Friday .

Ett bra sätt att hålla koll på om att man får det bästa erbjudandet är att använda sig av en jämförelsesajt, som Prisjakt.se  Pricerunner eller liknande.

 

Andra stora Shoppingdagar att hålla koll på om du vill göra bra deals online är :

 • 11 November – Singles day  – Världens största shoppingdag .
 • 18 – 27 November – Black week
 • 23 November – Black Friday
 • 26 November – Cyber Monday
 • 26 December –  MellandagsRean börjar hos dom flesta Butikerna.

 

 

Tema av Anders Norén

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial