Unika Rabattkoder på Leksaker

black friday

Black Friday 2022

 

Black Friday 2020

Black Friday 2022 infaller alltid den fjärde fredagen i november .

2022 innebär det att black friday infaller den 25 november och Cyber Monday den 28 november. Många konsumenter börjar spara pengar för denna enorma rea redan i oktober, inte minst för att beta av julklappshandeln i god tid och till riktigt bra priser.

Black friday är USA:s viktigaste rea- och shopping dag. Det börjar dagen efter en annan urgammal amerikansk tradition, Thanksgiving.

Dagen beskrivs ofta som den galnaste shoppinghelgen på hela året och är en högtid för både människor och affärer som passar på att börja med julhandeln på riktigt.

 

 

Här hemma är det främst Nätbutikerna som de senaste åren har dragit igång den svenska versionen av Black Friday / Black weekend .

Denna galna shopping Helg infaller iår väldigt lägligt , i samband med November Lönen , den lön som dom flesta av oss köper julklappar för.

Black friday 2022 Rabattkoder

Black Friday har blivit enormt i Sverige och inget pekar på att det ska minska i år – snarare tvärtom. Massvis av e-handlare kommer erbjuda dig riktigt bra deals med  rabattkoder .

Här har vi samlat speciella rabattkoder  för Black week och black friday 2022 shoppingen, mycket nöje.

Black week och black friday 2022
  • 24.se  firar Black friday med massor av prissänkta varor
  • Cdon.com –   Den 25:e november är det dags för Black Friday, årets största shoppingdag, och CDON.COM är redo att toppa förra årets succé. I år kan du förvänta dig rafflande erbjudanden och grymma priser på tusentals produkter från hundratals säljare och leverantörer. Skäm bort dig själv eller shoppar julklappar till vänner och familj.

  • Spelbutiken.se – Firar Black weekend med kampanjer på Tvspel  och massor av speltillbehör .

Använd Rean på Blackfriday2022 för att köpa Billigare Leksaker , Tvspel  , Barnkläder matkassar och mycket mer på leksaksbutiker som Lekia  , Adlibris,  Butik24 , Babyland , Cdon , Ginza ,  Bamba ,  Ellos leksaker ,  Emp-shop , Stor O liten , Discshop  , Spelbutiken och många fler butiker .

 

 

Black week och Black Friday 2022

Under de timmar som Black Friday -kampanjerna och dom generösa erbjudandena varar, så stiger sökningarna och trafiken till nätbutikerna på nästan 100 procent gentemot en vanlig dag.

Man brukar säga att Black Friday är startskottet för hela julhandeln i Europa Och Nordamerika.

I Sverige växer Black Friday  för varje år i takt med att allt fler butiker och konsumenter får upp ögonen för rean. Det är vanligt att butikerna börjar sin rea redan vid midnatt. Många butiker presenterar nya erbjudanden varje timme hela dygnet.

Cdon  gick verkligen all-in förra året , då dom sände live under hela dygnet.

Vare sig du letar efter tvspel ,  elektronik, böcker eller leksaker hittar du massor av REA-produkter under Black Friday .

Ett bra sätt att hålla koll på om att man får det bästa erbjudandet är att använda sig av en jämförelsesajt, som Prisjakt.se  Pricerunner eller liknande.

 

Andra stora Shoppingdagar att hålla koll på om du vill göra bra deals online är :

  • 11 November – Singles day  – Världens största shoppingdag .
  • 18 – 26 November – Black week
  • 25 November – Black Friday
  • 26 December –  MellandagsRean börjar hos dom flesta Butikerna.

 

När är det Black Friday?

Black Friday infaller alltid dagen efter Thanksgiving vilket i sin tur alltid är fjärde torsdagen i november. Detta innebär att datumet varierar från år till år men alltid infaller någon gång mellan den 23 och 29 november.

Du kan här under se vilket datum som Black Friday kommer infalla de kommande åren så att du redan nu kan boka in, ta semester och vara redo för en dag full av shopping.

2022: Black Friday infaller fredagen den 25 november
2023: Black Friday infaller fredagen den 24 november

BlackFriday i Sverige

Även om BlackFriday har över 30 år i bagaget så har vi i Sverige tagit begreppet till oss först under 2010-talet. Dagen har dock växt snabbt och år för år slagit nya rekord och räknas idag som en av de enskilt absolut största dagarna för E-handeln i Sverige.

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial