Unika Rabattkoder på Leksaker

nyheter, shopping, spelbutiker, tvspel

Gamestop stänger under 2020

Spelbutiken Gamestop Stänger .

Gamestop stänger under 2020Igår kväll valde Gamestop till slut att officiellt bekräfta att spelkedjan ska stänga alla sina svenska butiker under 2020. 

Dom svenska butikerna ska stängas successivt, och att datum när respektive butik ska bomma igen kommer att göras tillgänglig i butiker och online. Hemsidan och kedjans onlinetjänster kommer att finnas tillgängliga fram tills den sista butiken har stängt.

Gamestop stänger alla butiker under 2020

Med tanke på den gradvisa nedstängningen av Gamestop butiker ,  från och med den 11 december 2019 gäller följande för dig som kund :

  • GameStop kommer att sluta utfärda presentkort och du uppmanas att använda befintliga presentkort så snart som möjligt i de butiker som är öppna (till dess att de stänger) eller online.
  • GameStop kommer fortsätta att erbjuda butikskredit avseende vissa utvalda varor. Butikskrediten ska tillämpas omedelbart i samband med köp, som en rabatt på ditt köp. Du uppmanas att använda befintlig butikskredit så snart som möjligt i de butiker som är öppna (till dess de stänger) eller online.
  • GameStop kommer härmed sluta utfärda Level 3-medlemskap. Kunder som innehar Level 3-medlemskap med en giltighet på sex månader eller längre kommer att erhålla en rabattkupong om 99 kronor, som kan användas i våra butiker inom tre månader från dagen för utfärdandet.
  • GameStop kommer att upphöra med försäljningen av GameProtection och kunder rekommenderas att använda befintlig GameProtection, i förekommande fall, så snart som möjligt i de butiker som är öppna (till dess att de stängs).

 

  • GameStop kommer att upphöra med förhandsbokningar på kommande artiklar och du uppmanas att uppvisa ditt kvitto i butiken för att få full återbetalning av handpenning som erlagts kontant i samband med förhandsbokning. Kunder som erlagt handpenning i samband med förhandsbokningar genom nyttjande av butikskredit kommer att erbjudas rabatt motsvarande hela inbytesvärdet vid nästa köp.
  • Instruktioner hur kunder kan reklamera produkter i enlighet med befintliga garantivillkor kommer att finnas tillgängliga online i syfte att tillse att reklamationer hanteras på ett lämpligt sätt framöver.

Samtliga kunderna informeras härmed om att för det fall presentkort och andra tillgodohavanden inte utnyttjas före butikernas stängning eller innan upphörandet av onlinetjänster, kan dessa tillgodohavanden inte utnyttjas till fullo.

Läs hela Pressmeddelandet här   »

Gamestop stänger under 2020

Gamestop stänger sina butiker under 2020Gamestop Försvinner under 2020 och ännu en spelbutik är borta ,  vi rekommenderar dessa butiker för er som gillar Tvspel , merch och Gaming prylar som Funko Pops , Leksaker , spel och mycket mer .

 

 

 

 

Please follow and like us:

Lämna ett svar

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial