Unika Rabattkoder på Leksaker

lego, leksaker, shopping

Lego super mario

Nya Lego super mario

Lego super marioUpplev nya  LEGO Super Mario  – Mario kan reagera på många olika sätt när han möter fiender och samlar mynt. Bygg om banan och kombinera med nya expansions-set för att bygga egna banor och tävla mot dina vänner.  Utforska ännu mer i  LEGO Super Mario appen för att hitta coola digitala byggverktyg och fantastiska spelidéer och dela dina grymma skapelser.

I fokus :   LEGO Super Mario – Startbana 71360

LEGO Super Mario - Startbana 71360

LEGO Super Mario Startbana 71360

Se hur LEGO Mario  reagerar i verkligheten när du testar denna LEGO Super Mario  startbana . Bygg din första bana och hjälp Mario att samla mynt. Snurra på plattformen …  Flyg på molnet.

Hoppa på Goomba och stampa på ryggen på Bowser Jr. för att samla mynt.

Setet innehåller en LEGO Mario figur som reagerar omedelbart med hjälp av  LEGO Super Mario appen som finns tillgänglig gratis för att förstärka denna lekupplevelse för barn. Den har visningsverktyg för att zooma och rotera som gör det lättare att bygga, föreslår andra kreativa sätt att bygga och leka och innehåller ett säkert forum där barn kan dela sina idéer med vänner.

 

Lego på Cdon

Cdon lego super marioSedan cdon startade sin näthandel år 1999 har de jobbat för att erbjuda sina kunder förmånliga priser.

På cdon.com kan du hitta flera olika lego super mario set och andra leksaker till  förmånliga priser .

 

 

Lego super mario på Webhallen

webhallen lego marioWebhallen Sverige AB som koncept grundades 1999 i en liten lägenhet i centrala Stockholm och har på kort tid vuxit till att idag vara en av Sveriges ledande återförsäljare inom hårdvara, hemelektronik, gadgets som amiibo och funko pop figurer ,  lego , leksaker , spel och film.

Framgångskonceptet har hela tiden varit att ständigt expandera och tänka stort, samtidigt som webhallen håller ett stadigt tag om sina rötter som hårdvaru- och spelentusiaster.

lego mario på Spelbutiken Spelbutiken nya super mario lego

Spelbutiken strävar  efter att ge dig de bästa priserna på alla produkterna du hittar hos oss.

Spelbutiken säljer bland annat hemelektronik, gadgets som amiibo och funko pop figurer ,  lego , tv spel och retro spel .

Historien Om lego

Företagsnamnet “LEGO” är en förkortning av de två danska orden “leg godt”, som betyder “lek bra”

1955 introducerade Lego sina legoset med instruktioner för att sätta samman en specifik byggsats.

År 1958 förbättrades legoklossarna för att de skulle hålla ihop bättre och det är samma utformning som de har idag. År 1962 kom lego-hjulet som blev den första av en rad nya klossar. Med dessa nya klossar kunde man nu bygga bilar, tåglok och andra fordon. Fordonen kunde man komplettera med batteri- eller strömdrivna motorer. År 1966 introducerades lego-tåget med tillhörande räls. Lego-tåget är än idag en av Legos mest framgångsrika produkter och tillverkas fortfarande.

År 1969 introducerades den första i raden av lego-system som är grunden till dagens lego, nämligen Lego Duplo som är avsett för små barn. Även lego-staden utvecklades och är idag känd som Lego City.   Under 1990-talet gick det sämre för Lego igen då konkurrensen ökade från andra typer av leksaker men även dator- och tv-spel samt olika samlartrender.

Företaget vidtog dock åtgärder och under 2000-talet har Lego tillverkat en rad olika byggsatser med figurer från Hollywoodfilmer som till exempel Indiana Jones, Spindelmannen, Jurassic Park med flera. Lego köpte också upp delar av Star Wars och Harry Potters rättigheter. Dessa finns nu som både tv-spel och byggsatser i deras sortiment. Nuförtiden finns, förutom Harry Potter och Star Wars, ett antal populära Lego tv-spel med superhjältar från Marvel och DC Comics , och nu även Super mario lego .

LEGO Gruppen är ett privatägt företag som har sitt säte i Billund i Danmark. Företaget ägs fortfarande av släktingar till Kirk Christiansen som grundade företaget 1932 .

 

 

Relaterade siter :

 

 

Denna sida använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna.

 

Please follow and like us:
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial