Unika Rabattkoder på Leksaker

lekia

Lekia

lekiaLekia är Sveriges största lekkedja, med över 170 enskilda butiker i Sverige och Norge. Dessutom är lekia också en av Skandinaviens största grossister inom Lek och Baby. Leksaksaffärerna finns på den lilla orten, i det stora köpcentret och ditt centrum. Leksaksbutikerna kan se olika ut inuti, men alla heter Lekia och har samma grundsortiment och kundpolicy .

20 % Rabatt

Medlemsklubben för dig som älskar leksaker . Du behöver inget plastkort och du får tillgång till förmåner och andra medlemserbjudanden direkt när du går med.  nya medlemmar får 20 % rabatt på valfri leksak samt massor av rabatter och medlemsförmåner ,  Medlemskapet är givetvis kostnadsfritt .

20%  Rabatt för nya medlemmar   »

Varför ska jag blir medlem?

– ta del av nyheter och aktuella kampanjer.

– få personliga förmånliga erbjudanden och mervärden som är relevanta för kunden.

–  medlemmar får förtur på varor eller rea/kampanjer.

 Om Lekia

År 2013 gick Lekia samman med Toyteam och bildade därmed Sveriges största leksakskedja. Då var det närmare 90 profilerade butiker och utöver det ca 50 som samarbetade på inköpsbasis.

Den stora sammanslagningen genomfördes genom att Toyteams butiker gick in som delägare  även som medlemmar hos dem.

I och med detta försvann alla Toyteams butiker sakta men säkert. De påbörjade omprofileringen med målet att vara helt och hållet vara klar under hösten 2014. Enligt styrelseordföranden i den nya kedjan  var sammanslagningen ett måste för att ”möta framtidens utmaningar”.  I en intervju nämnde han även att ett ”utbyggt IT-stöd är viktigt”. Däremot har detta ännu inte speglats sig i någon E-handel.

Genom att erbjuda lokala leksaksaffärer att ansluta sig till kedjan, samt sammanslagning och samarbeten har Lekia nått titeln ”Sveriges största leksakskedja”.

 

Alla Lekia Butiker i sverige

Lekia är Sveriges största leksakskedja med över 170 handlarägda leksaksbutiker i Sverige och Norge ,  på denna sida finns en karta med adresser till alla Butiker i sverige :    Alla lekia Butiker i sverige 

Andra Leksaksaffärer :

Vi rekommenderar just nu dessa butiker för er som gillar Leksaker  , Tv-spel ,  merch och Gaming prylar som Funko Pops , Klassiska Leksaker , Lego , Brädspel och mycket mer .

 

 

MER RABATTKODER

På denna sida samlar vi alla övriga Rabattkoder , här hittar du rabattkoder på allt från Mat , matkassar , böcker , filmer , kläder ,  parfym , tv-spel och mycket mer.

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial